Mk92 » Specials » Scrubben

Scrubben voor een gladde en zachte huid

Scrubben voor een gladde en zachte huid Je kunt je huid op allerlei manieren verzorgen. Zeker wanneer je een droge huid hebt, is het belangrijk regelmatig gebruik te maken van bodylotion. Er is echter meer wat je kunt doen om te zorgen voor een gladde en zachte huid. Met behulp van scrubben zorg je voor een goede huidverzorging. Wanneer je dit zo nu en dan doet, voelt je huid niet alleen beter aan, maar ziet hij er ook mooier uit.

Scrubben

Bij het scrubben, maak je gebruik van een scrubzout of een scrubhandschoen die een schurende werking heeft op de huid. Dit doe je door met draaiende bewegingen over een bepaald lichaamsdeel heen te gaan. Door te scrubben, verwijder je dode huidcellen. Deze dode huidcellen worden vervangen door nieuwe huidcellen die je huid weer mooi glad en zacht maken.

Huidverzorging

In de winter heeft je huid het zwaar te verduren door de kou en droge lucht in huis. Wat extra huidverzorging is dan ook zeker niet gek in deze koude maanden. In de zomerperiode is het echter ook heel belangrijk om je huid goed te verzorgen. Door te scrubben zorg je voor een mooie en gladde huid die sneller bruin wordt.

Scrubzout

Scrubzout is in de winkel te koop, maar je kunt het ook gemakkelijk zelf maken. Dat is niet alleen goedkoper, maar je kunt het scrubzout ook nog eens helemaal naar eigen wens maken. Je zou ook je eigen scrubzeep kunnen maken. Deze zeep heeft dezelfde werking, maar is wat zachter voor je huid.

Je eigen scrubzeep maken

Scrubben is goed voor de huid. Vaak gebruiken mensen hier scrubzout voor. Het is echter ook heel leuk om een keer een scrubzeep te maken. In deze zeep zit een fijne scrub om de oude huidschilfers te v…

Scrubben voor een mooie huid

Heb je regelmatig last van een droge huid? Scrubben wordt steeds populairder in Nederland. Het is een goede manier om oude huidcellen te verwijderen en er een nieuwe, zachte huid voor in de plaats te…

Zelf scrubzout maken voor een zachte huid

Scrubzout kun je gebruiken om de dode huidcellen van je lichaam te verwijderen. Zeker in de zomer is dit erg belangrijk om te doen, zodat je weer een stralende nieuwe huid krijgt. Scrubzout is in veel…
Gepubliceerd door Mk92 op 01-01-2016. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.